Home
Over
Projecten
Algemene voorwaarden
Contact
< Ga terug naar het overzicht

Keuken in Ter Aar.


Keuken in een in 2015/16 compleet gerenoveerde dijkwoning in Ter Aar.

De keuken bestaat uit een witte kastenwand waarin koelkast, vriezer, oven met stoomoven, koffieautomaat, oven met magnetron en de vaatwasser zijn opgenomen. De kasten zijn zwevend aan de muur bevestigd. De 3 apparaten in het midden worden omlijst door een roestvaststalen lijst die ook gelijk dient als greeplijst voor de omliggende deuren. In de bodem en bovenzijde van de kasten is LED-verlichting aangebracht.

Het eiland is uitgevoerd met fronten in 3-laags notenhout waarbij de hoeken in verstek zijn gemaakt. Doordat ook de greeplijsten rondom doorlopen ontstaat een nadruk op de horizontale belijning. De kastbodems zijn extra verzwaard zodat de plint extra ver kon worden teruggeplaatst. Door de plint bovendien uit te voeren in de kleur van de vloer lijkt het eiland te zweven. De kookplaat is voorzien van een geïntegreerde afzuiging. Deze afzuiging heeft een push-pull- systeem waarbij de eerste motor direct onder het eiland is geplaatst en de tweede steunmotor ervoor zorgt dat de lucht uit het kanaal wordt getrokken en door het dak wordt uitgeblazen.

De keukenkasten zijn volledig op maat geproduceerd en geplaatst door Hollands Maatwerk Het witte Dekton werkblad is gemaakt door ReynDesign Apparatuur van Miele, Liebherr, O+F en Quooker


< Ga terug naar het overzicht