Home
Over
Projecten
Algemene voorwaarden
ContactOver

Michiel Pool is opgeleid tot architectonisch vormgever en heeft een passie voor koken en techniek in de keuken. Na zijn opleiding aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag heeft hij zich volledig toegelegd op het ontwerpen van keukens.

De keuken is veel meer dan een plek om te koken. Het is de kunst om een ruimte te ontwerpen die naadloos aansluit op het gebruik en de wensen van de opdrachtgever. Een goed ontwerp begint dan ook altijd met een grondige inventarisatie van uw wensen en idee├źn. Met actuele kennis van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van keukenapparatuur en materialen worden wensen vertaald in een optimaal ontwerp. Zo ontstaat er een keuken waar u in alle opzichten plezier aan zult beleven.

Pool Denkt Mee heeft een uniek concept om keukenspeciaalzaken te ondersteunen. Door onze ervaring zijn we in staat om projecten vanaf de eerste schets tot aan de oplevering volledig te ondersteunen. We kunnen daarbij alle tekenwerk, advies, correspondentie, bezoek op locatie, bestellingen, planning, uitlevering, installatie, montage en aftersales uit handen nemen en/of begeleiden. Deze dienstverlening kan geheel naar wens en zeer flexibel worden vormgegeven. Als aanvulling hierop kunnen we uiteraard elke gewenste verbouwing realiseren inclusief sloop, installatie, vloeren, stucwerk, schilderwerk en montage.
pooldenktmee.nl